Over ons | Zoek je Vacatures In Amsterdam?
Maximaliseer je online bereik voor openstaande vacatures.

Verhoog het websiteverkeer en vergroot uw recruitment aanwezigheid op sociale mediasites.

Social Recruitment
Via Facebook en Instagram
Strategisch advies
Wij adviseren voor het beste bereik
Slider
Wij zijn gespecialiseerd in Social Recruitment in Amsterdam & omgeving.
Mobile - en Desktop ready
Wij geloven er in dat anno 2019 de meeste werkzoekende zich oriënteren via de mobiele telefoon m.b.t. het vinden van werk.
Internationale kandidaten
Internationale kandidaten worden steeds belangrijker voor bedrijven in Nederland. Wij richten ons via social media ook op deze doelgroep.
Amsterdam & omgeving
Onze specialiteit ligt in het vinden van kandidaten in Amsterdam & omgeving. Zo hebben wij reeds een social media netwerk opgebouwd van 20K mensen in Amsterdam & omgeving.
Slider
SOCIAL RECRUITMENT
Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van Young Professionals via Social Recruitment in Amsterdam & omgeving
0
A/B testen?

In sommige gevallen kan dit heel nuttig zijn om je doelgroep te definiëen. Gelukkig hoeven we jou niet te vervelen met A/B Testsen omdat wij je doelgroep niet hoeven te definiëren.. Deze hebben wij al gedefinieerd: werkzoekende Young Professionals in Amsterdam & omgeving.

0
Snel success

Het maken van een advertentie is niet moeilijk. Het aanspreken van de juiste doelgroep wel. Door ons netwerk kunnen we heel snel Young Professionals aanspreken en zo de juiste sollicitanten aantrekken voor jouw openstaande vacatures.

0
Strategisch advies

Wij zijn zelf Young Professionals en weten welke functietitels, woorden en teksten onze doelgroep aanspreekt. Zo wordt er via Google misschien meer gezocht op "Klantenservice medewerker" maar heeft "Customer Service Specialist" een hogere click ratio op Social media. 🙂

Slider

Facebook targetting

Wij hebben een groot bereik via Facebook (& Instagram). Via deze social kanalen kunnen we jouw bedrijf snel helpen.

Fine-tuning

Wij kunnen je helpen met het optimaliseren van je vacatures. Wil je een video toevoegen of een directe doorlink naar je ATS systeem? Veel is mogelijk.

Google optimalisatie

Wij doen continu ons best om jouw vacatures Google & SEO ready te hebben voor werkzoekende.

Slider
Employer branding
Social media campagnes voor recruitment zijn niet alleen succesvol voor het vinden van nieuwe werknemers. Het is ook een manier om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf en de producten of services die jij verkoopt.
Image is not available
Social Media Recruitment
Wij zijn er van overtuigd dat werkgevers die gebruik maken van "Social Recruitment" betere gekwalificeerde én passende sollicitaties kunnen verwachten in vergelijking tot traditionele recruitment oplossingen.
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider
Slider

Vacatures in Amsterdam is een lokaal jobboard gespecialiseerd in het vervullen van “Young Professional” vacatures in Amsterdam & omgeving d.m.v. Social Media Recruitment.

Werkzoekende oriënteren zich continu en steeds vaker via social media kanalen voor het vinden van nieuw werk. Wij spelen in op deze trend doordat we ons volledig focussen op social media marketing én advertising: Social Media Recruitment!

85% van de beroepsbevolking is latent op zoek naar werk. Via social media kunnen we deze doelgroep heel goed aanspreken waardoor we bedrijven kostenefficiënt kunnen helpen met  het vinden van talent.

✅ Ben jij op zoek naar werknemers in Amsterdam & omgeving?
✅ Heb jij een budget voor het vervullen van je vacature(s)?
✅ Geloof jij in de kracht van Social Media Recruitment?

Als je drie keer JA scoort: Laat dan je gegevens achter en we nemen geheel vrijblijvend contact met je op voor het bespreken van de opties.

© 2019 VACATURES IN AMSTERDAM