Over Vacatures in Amsterdam
Maximaliseer je online bereik voor openstaande vacatures.

Vergroot uw recruitment aanwezigheid op social Media kanalen.

Social Media Recruitment
Via Facebook en Instagram vinden wij snel, effectief en efficiënt talent.
Slider
Wij zijn gespecialiseerd in Social Media Recruitment in Amsterdam & omgeving.
Mobile - en Desktop ready
Werkzoekende kunnen bij ons via de mobiel hun email achterlaten en de vacature toegezonden krijgen in de mailbox.
Internationale kandidaten
Internationale kandidaten worden steeds belangrijker voor bedrijven in Nederland. Wij richten ons via social media ook op deze doelgroep.
Amsterdam & omgeving
Onze specialiteit ligt in het vinden van kandidaten in Amsterdam & omgeving. Zo hebben wij reeds een social media netwerk opgebouwd van 20K + kandidaten in Amsterdam & omgeving.
Slider
Employer branding
Social media campagnes voor recruitment zijn niet alleen succesvol voor het vinden van nieuwe werknemers. Het is ook een manier om mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf en de producten of services die jij verkoopt.
Image is not available
Social Media Recruitment
Wij zijn er van overtuigd dat werkgevers die gebruik maken van "Social Recruitment" betere gekwalificeerde én passende sollicitaties kunnen verwachten in vergelijking tot traditionele recruitment oplossingen.
Image is not available
previous arrow
next arrow
Slider
Plaats je vacature nu op onze website en social media.
---
BEREIK GOOGLE
0K
BEREIK SOCIAL MEDIA
0k
Slider
Slider

Plaats je vacature:

Wij proberen het zo simpel mogelijk te houden. Het kost 100,- Euro Excl. BTW voor het plaatsen van een vacature. De vacature staat vervolgens voor drie maanden op de website + social media kanalen. 

Als je de vacature hebt verzonden via de mail dan zullen we je een IDEAL-link sturen voor de betaling. Zodra de betaling is voldaan zetten wij de vacature online op de website + social media kanalen.

Vervolgens krijg je van ons ook een officiële factuur voor de administratie. Het is altijd mogelijk om de content/inhoud van de vacature te veranderen.

Als je nog vragen hebt dan kan je ons te allen tijde bereiken via info@vacaturesvia.nl en/of 0686607789.

We zien je vacature plaatsing graag tegemoet komen!

Stuur je vacature met contactgegevens naar info@vacaturesvia.nl en we nemen z.s.m. contact met je op voor het bespreken van de opties.

We plaatsen niet elke externe positie.
We screenen het bedrijf en de positie om ervoor te zorgen dat het aan onze richtlijnen voldoet en is wat onze kandidaten zoeken.

© 2019 VACATURES IN AMSTERDAM